Kategorier
Golv

Låt proffsen sköta golven

Någonstans måste man prioritera. Man hinner inte med allt. Livet är stressigt men roligt och ska inte alltid slösas bort på jobb man inte helt behärskar. Golvläggning passar golvläggare.

Få renoveringar eller reparationer gör mer för en fastighet än nya golv. Snygga och fräscha golv är både nödvändiga och önskvärda. Alla rum har golv men inte alla har bra golv. Det finns rätt golv och det finns fel golv. De kan vara tillverkade i olämpligt material och ställa till med problem. De kan också helt enkelt ha nått sin fulla livslängd.

Vad är ett lämpligt golv? Det beror på vilket utrymme vi talar om och det beror på skicket. I våtutrymmen behövs anpassade golv som tål fukt. Klinker är ett vanligt golvmaterial i badrum, gärna i kombination med golvvärme av något slag. Det finns otroligt många snygga klinkergolv att välja på. I resten av bostaden kan materialvalet variera mer.

Lämpliga golv kräver lämpliga hantverkare

Mestadels önskar vi att våra golv ska tåla en del utan att bli fula och trasiga. Vi drullar och spiller. I hemmet har vi omyndiga personer i korta längder som tycker kritor är roliga leksaker. Vi har långhåriga familjemedlemmar med klor och en glad attityd.

Golv ska inte vara av porslin. De ska vara tåliga och lätta att rengöra. Sedan är det din personliga smak som avgör om du väljer trä eller laminat, sten eller plastmattor. Golven ska hålla och fortsätta vara snygga. Ta dit golvläggare i Borlänge och sedan kan du glädja dig åt proffsiga resultat.