Kategorier
Badrum

Stort eller smått kakel i badrummet?

Det kan vara svårt att bestämma och komma överens om hur man vill ha det under en renovering. I badrummet planeras det för att sätta kakel, men vilken typ av kakel ska man ta? Stora eller små?

Allting behöver inte nödvändigtvis bestämmas in i minsta detalj innan man sätter igång med renoveringen. Det är mycket som ska fixas och ordnas när det ska renoveras. Först och främst ska allting rivas ut, och bara den saken tar en stund att genomföra. Det kan handla om allt från inredning till mattor på vägg samt golv, men även fönster och liknande. Många väljer idag att placera kakel istället för matta på väggarna i badrummet. Det är både snyggt och praktiskt, då det enkelt går att rengöra.

Välj efter tycke och smak

Om man ska ha stora eller små kakelplattor kan också vara svårt att bestämma. Det finns så mycket fint och man vill gärna få det precis som man har tänkt sig det. Oavsett vad ni väljer för typ av kakel till just ert badrum så kommer ni nog att bli nöjda. Man kan inte få allt som man tycker är fint, utan man får välja det kakel som faller en bäst i smaken. Kakel är enkelt att göra rent med hjälp av bara en trasa och ett milt rengöringsmedel passande för badrum.