Kategorier
Bygg

Weekend i attefallshus – en chans att fly Stockholms puls

Alla behöver komma iväg från Stockholms gator emellanåt och en weekend i ett litet attefallshus kan göra underverk. Tänk dig en liten stuga vid vatten och skog och du kan äntligen andas ut.

Vardagsstressen i Stockholm kan få de flesta att till slut slå bakut och man måste bara få komma iväg någonstans för att hitta sitt inre lugn. Är du en av dem som behöver hitta lugnet igen så kan en weekend göra gott i själen. Men du kanske undrar vart tusan du ska ta vägen? En idé är att hyra ett litet attefallshus någonstans i ingenstans för att helt enkelt koppla bort allt som hör till vardagen.

Ta med dig din favoritpyjamas och en härlig bok att läsa på din weekend borta från Stockholm. För att riktigt koppla bort från vardagen så kan du stänga av mobilen. För mobilen som vi alltid har i handen kan ge så mycket stress och istället kan du njuta av naturen utanför huset. En fin plats för avkoppling är skogen och gärna en sådan där gammal trolsk skog.

Attefallshus har den perfekta storleken

Ett attefallshus är en fin plats för avkoppling och semester för den lilla stugan har den perfekta storleken och därför blir det så mysigt att vara där. Du kan ligga uppe på sovloftet och kika ut genom takfönstret och bara njuta av att finnas till och när du känner för det så kan du ta en liten promenad till sjön utanför. En weekend i stuga är den perfekta avkopplingen! Läs mer om attefallshus på denna hemsida: https://www.attefallshusstockholm.nu/