Kategorier
Bostad

Att köpa pool till trädgården förlänger badsäsongen

Att köpa pool är en stor investering till bostaden men betalar sig i längden. Har man en välskött pool höjs värdet på huset och livskvaliteten för de boende.

Marcus tittade ut över trädgården. Han var så nöjd med att bo här, till 90 procent var detta hans drömboende. De övriga procenten skulle aldrig gå att uppfylla här, så det var verkligen drömhuset. Han hade gärna haft både en skidbacke och en 25-gradig hawaiiansk strand i trädgården.

Lätt orealistiskt, tänkte han, och log samtidigt som han bläddrade vidare i frukosttidningen på bordet. Plötsligt fångade ögat en annons – en pool. Marcus funderade. Om Hawaii inte kunde komma till Sverige kunde man ha ett substitut. Det finns absolut plats för en pool i trädgården; gräsmattan och tomten var stor.

Att köpa pool glädjer hela familjen

De hade varit hos vänner som hade pool och faktiskt pratat om det tidigare. Redan tidigt hade de sagt att det i så fall skulle vara en nedgrävd pool. Det skulle passa bäst till både tomten och huset. Marcus drack upp den lilla skvätten morgonkaffe från koppen och dukade av frukosten.

Familjen skulle nog sova en liten stund till, så han skulle hinna söka lite på datorn innan de vaknade. Tänk att få presentera poolförslaget för dem till frukosten, då skulle de bli glada! Även om det inte skulle bli klart på en vecka skulle de kanske ha en pool till sommaren, hoppades han. Han skulle även googla på energismart uppvärmning och bra pooltak. En hemmapool skulle verkligen förlänga badsäsongen.