Kategorier
Artiklar

En skugga med utsikt

Hur får man ett solskydd utan att skymma utsikten? Förutom de vanligaste solskydden som monteras i fönstren så finns det ett annat som man kan prova. Här kommer några tips på bra solskydd.

Kriget mellan en utsikt och känsla för väder och utemiljö samt en möjlighet att inte bli bländad kan ibland pågå i familjen. Eller till och med internt inom en själv. Det kan vara ett fantastiskt väder men samtidigt ska man kunna se sin datorskärm eller tv. Hur får man ihop den ekvationen på bästa sätt? Det kan vara lätt att bli rådvill men det finns mycket bra lösningar som man ibland kan glömma bort.

Sätta skärm på fasaden

Precis som det mesta går i mode så har det lite grann försvunnit att man kan använda sig av ett solskydd på fasaden av huset. Ett sätt att få utsikt men samtidigt inte bli bländad. Och samtidigt blir det som ett smycke som pryder sin plats på fasaden.
Börjar man se sig omkring så kan man hitta ett brett utbud av solskydd i Stockholm. Det finns olika former och storlekar som kan vara för mindre fönster och ända upp till hela glasade fasader. Och man kan hitta färger och mönster som passar för alla hus och smaker. Kanske vill man ha något som är nära fasadens färg eller så går man på något som sticker ut och skapar lite spänning. Vill man ha lite extra finess så finns det också markiser som har en sensorstyrning.