Kategorier
Badrum

Hur man skapar sitt drömbadrum

Ett badrum som är funktionellt och snyggt kan vara en njutning att vistas i. Men vad ska man tänka på när man renoverar ett badrum? Hur kan man få badrummet som man kanske går och drömmer om?

Det är lätt hänt att man sätter upp mål som man vill nå. Men om målen handlar om ett funktionellt och härligt badrum så är det viktigt att först se över vad man har. Vilka förutsättningar finns? Vad är man nöjd med nu? Vill man lägga till eller förändra något? Om badrummet till exempel är alldeles för litet så får man fundera över om det går att slå ut en vägg eller om man kanske helt och hållet ska flytta badrummet till ett annat rum. Man kanske till och med väljer att bygga ut huset om det går.

Plus eller minus

När man ska renovera ett badrum är det även viktigt att noga tänka igenom vilka funktioner man redan är nöjd med och vad man kanske vill lägga till eller ta bort. Om man har ett badkar som man aldrig använder så kan det vara en idé att passa på att ta bort det vid renoveringen. Istället kanske man vill ha en rejäl duschkabin eller kanske en liten bastu? Hur man än väljer att göra så är det alltid bra att börja där man är och nyktert titta på vad man faktiskt använder sitt badrum till. För det är så man kan komma fram till vilka funktioner och även vilket utseende som man vill ha. Läs mer om badrum på denna sida: https://www.badrumsrenoveringigöteborg.se